Naša kompanija 036 Metali je ozbiljno
preduzeće sa velikim ciljevima i planovima
za čistiju budućnost.

O nama

Firma je upisana u Registar privrednih društava (reg. Br. CM 15694/2009) i posedujemo dozvolu za sakupljanje, transport i skladištenje neopasnog otpada na teritoriji Republike Srbije.
Ono što nas ističe od ostalih je posedovanje dozvole za izvoz sekundarnih sirovina na italijansko i slovenačko tržište, a u procesu smo i dobijanja dozvole za transport i rad sa opasnim i medicinskim otpadom.

Otkupljujemo:
– Gvožđe
– Lim
– Aluminijum
– Prohrom
– Olovo
– Mesing
– Bakar
– Bronzu
(kao i mnoge druge metale nastale legurom dva ili više metala).

Istorija, misija, vizija

Istorija

Kompanija 036 Metali d.o.o. osnovana je 6.2.2009. godine. Iza nas je dugi niz godina tokom kojih smo ostvarili veliki broj uspešnih saradnji i doprineli reciklaži sekundarnih sirovina. Saradnicima pružamo bezuslovno poverenje i pouzdanost u naše usluge, kao i tačnost, odgovornost i disciplinu u poslovanju.

Misija

Naši zaposleni su detaljno i profesionalno obučeni za obavljanje poslova u okviru delatnosti kojom se bavimo. Poslujemo po zakonu o zaštiti životne sredine i primenjujemo Politiku kvaliteta i zaštite životne sredine. Samim tim, naš fokus je na ostvarivanju postavljenih ciljeva preduzeća

Vizija

Prvi u nizu naših prioriteta je svakako zdravlje i bezbednost naših zaposlenih, stoga kompanija 036 Metali preuzima sve mere u održavanju i osiguranju zdravlja i bezbednosti na radnom mestu. Funkcionišemo kao tim koji ispunjava sve poslovne ciljeve i ima veoma značajnu ulogu za celu planetu – očuvanje i saniranje degradirane životne sredine.

O partnerima i poslovnim saradnjama

Scroll to Top