Our company “036 Metali” is a serious
company with big goals and plans
for a cleaner future.

About us

The company is registered in the Register of Business Companies (Reg. No. CM 15694/2009) and we have a license for the collection, transport, and storage of non-hazardous waste in the territory of the Republic of Serbia.
Ono što nas ističe od ostalih je posedovanje dozvole za izvoz sekundarnih sirovina na italijansko i slovenačko tržište, a u procesu smo i dobijanja dozvole za transport i rad sa opasnim i medicinskim otpadom.

Scrap metals that we redeem:
– Iron
– Tin
– Aluminium
– Stainless steel
– Lead
– Brass
– Copper
– Bronze
(as well as many other scrap metals formed by an alloy of two or more metals).

Our history, mission, and vision

Istorija

Kompanija 036 Metali d.o.o. osnovana je 6.2.2009. godine. Iza nas je dugi niz godina tokom kojih smo ostvarili veliki broj uspešnih saradnji i doprineli reciklaži sekundarnih sirovina. Saradnicima pružamo bezuslovno poverenje i pouzdanost u naše usluge, kao i tačnost, odgovornost i disciplinu u poslovanju.

Misija

Our employees are thoroughly and professionally trained to perform tasks within the scope of our activities. We operate according to the law on environmental protection and apply the Quality and Environmental Protection Policy. Therefore, our focus is on achieving the set goals of the company.

Vizija

Prvi u nizu naših prioriteta je svakako zdravlje i bezbednost naših zaposlenih, stoga kompanija 036 Metali preuzima sve mere u održavanju i osiguranju zdravlja i bezbednosti na radnom mestu. Funkcionišemo kao tim koji ispunjava sve poslovne ciljeve i ima veoma značajnu ulogu za celu planetu – očuvanje i saniranje degradirane životne sredine.

About our partners and business collaborations

Scroll to Top